Nóż do mięsa japoński - Black / Trebonn
Opis
Japoński nóż kuchenny ze stali nierdzewnej z antypoślizgowym trzonkiem
Nóż kuchenny odpowiedni do krojenia mięs, wędlin i filetowania
- Ostrze noża: 18 cm
- Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna 420J2
- Profesjonalne ostrze w kształcie litery V, które długo zachowuje ostrość
- Antypoślizgowy trzonek wykonany z czarnego tworzywa ABS/TPR zapewnia mocny chwyt
- Z otworem w uchwycie do zawieszenia
- Klasyczny kolor nadający wyrafinowany akcent Twojej kuchni
Myć ręcznie. Nie należy przez dłuższy czas namaczać noży w wodzie, ani używać gdy trzonek jest tłusty.
Prezentowe opakowanie.
- Wymiary: 35 x 9 x 2,5 cm [dł. x sz. x wys.]
- Materiał: japońska stal nierdzewna 420J2, ABS / TPR
- Gwarancja: 2 lata
- Producent: Trebonn
Dodatkowe informacje
Gwarancja | 2 lata |