Wyjątkowo ostry nóż do warzyw i owoców z ostrzem o ząbkowanej krawędzi
Nóż do warzyw i owoców Swiss Classic wyróżni się spośród innych noży w Twojej kolekcji dzięki wyjątkowo ostrej ząbkowanej krawędzi ostrza i ostro zakończonemu czubkowi. Taki zestaw cech pomoże Ci bez problemu uporać się nawet z najtwardszą skórką. Usuwanie pestek i rdzenia również będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek wcześniej. To wszystko, czego potrzebujesz, aby przemienić stos warzyw w piękny, pożywny posiłek.
Wysokość: 11 mm
Waga netto: 20 g
Właściwości ostrza: ostro zakończony
Długość ostrza: 8 cm
Materiał rękojeści: materiał syntetyczny (PP)
Rodzaj ostrza standardowe: proste ostrze
Nadaje się do mycia w zmywarce: Tak
Dodatkowe informacje
Gwarancja
25 lat
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.