

Czekoladowa stacja / Zoku
Opis
CZEKOLADOWA STACJA - DOSKONAŁE UZUPEŁNIENIE KONCEPCJI TWORZENIA DOMOWYCH LODÓW NA PATYKU - ZOKU QUICK POP
Możliwość zanurzenia ich w płynnej czekoladzie i dodania różnych posypek pozwoli lodom stać się jeszcze lepszymi
Polewa może być również w innych smakach (waniliowym, miętowym, owocowym itp), posypki można stworzyć z kruszonych orzechów, startej czekolady, wiórek kokosowych, cukrowych perełek. Gotowe przepisy i inspiracje przygotowania lodów są zamieszczone w dołączonej broszurze.
ZESTAW SKŁADA SIĘ Z:
- wyprofilowanego naczynia do zanurzania lodów w czekoladzie
- dwufunkcyjnej, wyprofilowanej łyżki (za jej pomocą otwiera się bazę, służy również do polewania lodów czekoladą)
- dwóch zintegrowanych z bazą tac na posypki
- przykrywki, która utrzymuje odpowiednią temperaturę czekolady
- broszury z instrukcją obsługi oraz przepisami.
Maksymalna temperatura czekolady to 49 st. C.
Myć ręcznie bez użycia ostrych zmywaków.
Nie używać w kuchenkach mikrofalowych.
Produkt zaprojektowany w USA, wyprodukowany w Chinach. Wolny od BPA i ftalanów.
Produkt w 2012 roku otrzymał brązową nagrodę w konkursie IDEA Innowation Design Award.
UWAGA:
Produkt nie jest zabawką – do użytku pod nadzorem dorosłych. Małe części mogą zostać połknięte (produkt dla dzieci powyżej 3 roku życia).

